Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

http://www.anno1777.com/index.php?i=239014

AcasaPortalParteneriUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Trucuri Windows 7 Accelereaza afisarea previzualizarii din Taskbar

In jos 
AutorMesaj
George130
Adimistrator
Adimistrator
George130

Data de inscriere : 13/04/2011
Varsta : 32
Localizare : Oradea

Trucuri Windows 7 Accelereaza afisarea previzualizarii din Taskbar Empty
MesajSubiect: Trucuri Windows 7 Accelereaza afisarea previzualizarii din Taskbar   Trucuri Windows 7 Accelereaza afisarea previzualizarii din Taskbar I_icon_minitimeJoi Apr 21, 2011 5:31 am

Cand mentinem mouse-ul asupra shortcut-urilor aplicatiilor de pe Taskbar-ul sistemului de operare Windows 7 este afisata o previzualizare a ferestrei/lor aplicatiei asupra careia ne-am oprit. Pentru a nu va baga si mai mult in ceata cu stiulul meu unicat de a ma exprima am pregatit un exemplu de ferestre de previzualizare paginilor Web deschise in Internet Explorer:

Trucuri Windows 7 Accelereaza afisarea previzualizarii din Taskbar GjkAQ

Da, e adevarat! O imagine face mai mult decat o mie de cuvinte. Perfect! Acum ca ne-am inteles si stim cu toti despre ce este vorba, imi mai ramane doar sa va spun ca prin aplicarea trucului prezentat in continuare vom face in asa fel incat aceste previzualizari sa fie afisate mult mai rapid decat o fac in mod implicit.

Cum se accelereaza afisarea previzualizarii din Taskbar

In mod implicit, functia de previzualizare din Taskbar se activeaza dupa 400 de milisecunde de la mentinerea mouse-ului asupra unui shortcut. Aceast timp poate fi redus modificand cu ajutorul Registry Editor valoarea key-ului MouseHoverTime. Pentru a face acest lucru, in caseta RUN scriem regedit si apasam tasta Enter. In Registry Editor urmam ruta urmatoare:

• HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Mouse

In panoul drept al Registry Editor afisat dupa ce am facut click pe Mouse, cautam key-ul MouseHoverTime, facem dublu-click pe el si-i modificam valoarea. Pentru a injumatatii timpul dupa care functia va fi activata, in Value Data, in loc de 400 scriem 200:

Trucuri Windows 7 Accelereaza afisarea previzualizarii din Taskbar LFMI0

Accelerarea functiei de previzualizare din Taskbar-ul Windows 7" width="552" height="394" />

Facem click pe OK, inchidem Registry Editor si restartam calculatorul. Daca sistyle="text-decoration: underline;"> 200 de milisecunde vi se pare un timp prea elevat pentru afisarea previzualizarii, incercati cu 100 (nu va recomand sa alegeti o valoare inferioara).

Cam asta ar fi tot.

Sursa:forwindows.net

Sus In jos
https://colta-zone.forumgratuit.ro

Trucuri Windows 7 Accelereaza afisarea previzualizarii din Taskbar
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Adauga foldere, programe si functii in Taskbar-ul Windows 7
» Windows 7 Codecs 2.8.2
» EnhanceMySe7en: un program cu care se poate imbunatati performanta sistemului de operare Windows 7EnhanceMySe7en: un program cu care se poate imbunatati performanta sistemului de operare Windows 7
» Telnet în Windows Vista
» Curata spatiul ocupat dupa instalarea SP1 pt Windows 7

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 ::       Tutoriale :: Tutoriale Windows-
Mergi direct la:  

BuBu-Improve your day!

creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Statistici | Contact | Semnaleaza un abuz
Parteneri

Statistici web  Noi dam nastere codingului!  System Online StarKrong  All Tutorials  Propedia Trucuri Windows 7 Accelereaza afisarea previzualizarii din Taskbar Untitled-1 TriBalZone   Totul despre jocuri !
creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente