Cum putem afla unde “a disparut” spatiul liber de pe Hard DiskPresupunand ca a doua varianta nu intra in calcul, astazi am sa-ti fac cunostinta cu RidNacs; un program cu care poti afla cat spatiu ocupa in Hard Disk fiecare fisier in parte.
Spre diferenta de programe asemanatoare foarte populare (cel mai cunoscut este WinDirStat), RidNacs se integreaza perfect in sistemul de operare si adauga in meniul contextual o functie cu care putem analiza spatiul ocupat folderul selectat:
RidNacs analizeaza Hard Disk-ul in doar cateva secundeUn alt avantaj de care beneficiem daca optam pentru folosirea aplicatie RidNacs il reprezinta si rapiditatea cu care aceasta analizeaza intreg continutul HDD-ului (analizarea continutului unor foldere ce ocupau cateva zeci de GB pe HDD-ul meu a fost finalizata in doar cateva secunde). In momentul in care am detectat un folder care ocupa spatiu pe Hard Disk in mod abuziv, putem sa-l exploram pentru a decide soarta continutului sau.
Pe langa toate astea, la finalizarea evaluarii putem opta pentru exportarea informatiilor colectate de RidNacs in diverse tipuri de documente (XML, CSV, HTML si TXT), in scopul realizarii de catre noi a unei analize mai detaliate
In ce sistem poate fi rulat RidNacsRidNacs este o aplicatie gratuita ce poate fi rulata pe Windows 7, Vista si Windows XP de 32 si 64 biti.
Pentru a avea acces la adresa trebuie sa postezi in acest topicDescarca:
Sursa:.forwindows.net